31 жовтня 2024 року відбудеться п’ятий Форум союзників/ць «БАМ!» (бізнес / активізм / медіа)

Про це у соцмережах сповіщає ГО Точка опори ЮА.

Нагадаємо: це щорічна подія ГО «Точка опори ЮА», на якій ми говоримо про різноманіття, інклюзію та толерантність у суспільстві разом із представниками/цями у сферах політики, бізнесу, громадського сектору, правозахисту та медіа.

П’ять років змін і досягнень

У 2020 році, коли ми вперше організували Форум, ми навіть не могли уявити, наскільки він розшириться та скільки важливих тем охопить. Тоді ми починали з обговорення кількох ключових питань про права людини і не були певні, хто до нас приєднається.

Зараз, у 2024 році, наш тематичний фокус значно розширився. Світло, яке ми спрямовуємо на найгостріші виклики суспільства, стало яскравішим і всеосяжнішим. Коло союзників і союзниць, які знають, як з цими викликами працювати, розширюється.

За ці п’ять років до нас долучилися нові союзники й союзниці, які допомагають висвітлювати такі важливі теми, як права ЛГБТК+, в тому числі ЛГБТК+ військових, ветеранів та ветеранок, запровадження цивільних партнерств, права людей з інвалідністю та безбар’єрність, права людини в контексті релігії, запровадження принципів рівності та недискримінації в корпоративних та редакційних політиках, підтримка ментального здоров’я, особливості активізму у часи великої війни.

Зараз ми говоримо про зміни, які ще кілька років тому так активно не обговорювалися всередині суспільства та на законодавчому рівні.

Теми, які цього року розкриємо на п’ятому Форумі союзників/ць «БАМ!»:
– Рівність та інклюзія: бізнес як рушій соціальних змін.
– Медіа і різноманіття: підходи до створення контенту в сучасному суспільстві.
– Сила єдності: ЛГБТ-активізм в Україні та роль союзників/ць у захисті прав людини.
– Психологічний добробут: як дбати про себе та підтримувати інших.
– Цивільні партнерства в Україні: рівні права для рівних можливостей.
– Памʼять та меморіалізація: Як вшановувати загиблих українців.

Запрошуємо всіх доєднатись до обговорення важливих змін у колі союзників та союзниць рівних прав, інклюзії та різноманіття.

Цього року ми проводимо онлайн-трансляцію панельних дискусій. Тому слідкуйте за анонсами і долучайтесь до перегляду.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар