У Києві заступник Голови КМДА Микола Поворозник отримав так звану “червону картку” від гомофобного руху “Всі разом!”

Микола Поворозник, що обіймає посаду першого заступника голови Київської міської державної адміністрації, потрапив до списку “ДИСКВАЛІФІКОВАНІ”. Це сталося через його публічну підтримку ЛГБТ-спільноти, що викликало критику з боку сімейних організацій, які вважають такі дії неприйнятними під час військового стану.

У 2024 році в Києві було заплановано проведення “Маршу рівності”. Цей захід, спрямований на підтримку прав ЛГБТ-спільноти, планувався попри звернення деяких військових до міської влади з проханням його не проводити.

Перед самим заходом, Микола Поворозник публічно заявив про свою підтримку “Маршу рівності”, що відбувся 16 червня. Він закликав мешканців міста і гостей столиці підтримати захід і проявити толерантність до всіх, незалежно від їхньої ідентичності.

Так, на своїй сторінці у Facebook, він зазначав про важливість заходів безпеки, які були обговорені з організаторами “Маршу рівності”. Поворозник також підкреслив значення цього заходу для прав людини.

За цей пост він був доданий до так званого реєстру “ДИСКВАЛІФІКОВАНІ”, організованого гомофобним рухом “Всі разом!”, який виступає проти дій, що можуть підривати так звані традиційні сімейні цінності. Реєстр містить імена політиків і державних службовців, які виступають проти “традиційних інститутів сім’ї та природних цінностей, з метою інформування громадськості”.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар