Rasta, Містер Ведмідь Мілан 2024

Співробітник Bear World Magazine Белтран Хорісбергер нещодавно поділився з нами своїми враженнями від участі у Ведмежому фестивалі в Мілані. Окрім краси самого Мілану та ведмедів, які його населяють, однією з найяскравіших подій стало обрання Містера Ведмедя Мілану – Джузеппе Турко на прізвисько Rasta, з яким BWM мали нагоду взяти інтерв’ю нижче.

BWM: Чи можете ви розповісти нам трохи про своє минуле?

Раста: Всім привіт, мене звуть Джузеппе, але всі знають мене як Раста, це також моє друге ім’я в соціальних мережах. Мені 41 рік, я родом з Казертано, але вже близько десяти років живу в Торре-дель-Лаго-Пуччіні.

BWM: Що вас привабило у спільноті ведмедів?

Раста: Я завжди був прихильником і шанувальником спільноти Ursina, як італійської, так і зарубіжної, і з самого початку мене вразило відчуття інклюзивності, яке я знаходив на кожній зустрічі, вечірці чи заході.

BWM: Чому ви захотіли позмагатися за титул? Чи проходив конкурс під час тижня ведмедів або якогось іншого заходу?

Раста: У квітні минулого року, під час Міланського ведмежего тижня, я взяв участь у конкурсі “Містер Ведмідь”, який було організовано Company Club. Я вирішив взяти участь у конкурсі за підтримки мого сина, щоб надати сміливості всім тим, хто, як і я сам, прагне, але сумнівається, чи варто відкритися своїй родині або власним дітям.

BWM: Яким був ваш досвід участі у конкурсі? На що був схожий процес?

Раста: Під час змагань нас, кандидатов, крок за кроком супроводжували організатори заходу, які допомагали нам у виборі вбрання, яке ми демонстрували під час фінального вечора. Окрім залучення та подолання наших страхів, цей досвід залишив у мене глибоке відчуття приналежності. Ми з іншими учасниками зав’язали чудові дружні стосунки, які підтримуємо щодня.

BWM: Чи можете ви розповісти нам деякі подробиці про ведмежу спільноту в Мілані? Де ведмеді зустрічаються? Які улюблені ведмежі бари та клубні вечірки?

Раста: Всім ведмедям, шанувальникам і всім, хто просто хоче отримати задоволення від кількох годин танцю з друзями, я дуже рекомендую міланський клуб Company Club, який працює щотижня з четверга по неділю.

BWM: Чим міланська ведмежа сцена відрізняється від інших ведмежих спільнот в Італії чи Європі?

Раста: Мілан – дуже популярне місто, тому сюди приїжджає багато іноземців з метою туризму або роботи. Це місто, яке приймає різноманітне населення з усієї Італії, і це, безумовно, збільшило нашу ведмежу спільноту, яку сьогодні відвідує багато молодих людей, які, можливо, не вважають себе ведмедями, але які знайшли дуже привітне, інклюзивне середовище, в якому, безумовно, не бракує веселощів!

BWM: Які ваші цілі на титульний рік? Чи будете ви відвідувати інші ведмежі заходи?

Раста: Цього року я хотів би продовжити доносити ідею інклюзивності та заохочувати тих, хто боїться вийти на вулицю. Якщо буде можливість, я б хотів взяти участь у конкурсі “Містер Ведмідь Італія”, сподіваючись, що він принесе більше моментів залучення для італійського ведмежого світу.

BWM: Які важливі питання, пов’язані з ведмедями, викликають у вас почуття пристрасті?

Раста: Було б добре допомогти об’єднати різні спільноти італійських ведмедів, яких багато, але вони все ще розпорошені, а потім відкрити їх для решти світу ведмедів, щоб створити велику, люблячу сім’ю.

Будьте в курсі останніх новин від Rasta, Містер Ведмідь Мілан 2024, слідкуючи за ним в Instagram.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар