“І просто так…” повернеться цього літа. Трейлер другого сезону продовження “Сексу у великому місті”

Прем’єра другого сезону “І просто так…” – сиквела “Сексу у великому місті” – відбудеться в червні. Минулого тижня HBO Max представив тизер продовження.

“Якщо вам пощастить, ви завжди можете розраховувати на те, що ваші найближчі друзі – поруч, – каже Керрі (Сара Джессіка Паркер) у тизері. – Ми всі перебуваємо в блаженному невіданні, що наше життя ось-ось може змінитися”.

Серіал “І просто так…” (And Just Like That…) розповідає про життя трьох героїв оригінальної історії – Керрі, Міранди (Синтія Ніксон) і Шарлоти (Крістін Девіс), які “йдуть своїм шляхом від складних реалій життя і дружби в 30 років до ще більш складних реалій життя і дружби у свої 50”.

У першому сезоні, нагадує “Advocate”, Керрі справлялася з горем після втрати свого чоловіка Біга. Цього разу, здається, вона готова до зустрічі зі своїм новим коханням, а, можливо, і старим… Так, трейлер закінчується поверненням Ейдена (Джон Корбетт), одного з її чоловіків з оригінального серіалу.

Судячи з усього, в новому сезоні продовжить розвиватися і квір-роман роман Міранди і Че. У трейлері Міранда навіть каже своїм подругам, що їхні стосунки – це “великий крок уперед” для неї і Че.

Перший сезон “І просто так…” вийшов на HBO Max 2021 року, через 23 роки після прем’єри “Сексу у великому місті”. Оригінальне шоу стало новаторським у 1998 році, завдяки відкритій розмові про жіночу дружбу і сексуальність.

Джерело

 

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією