Грошова допомога для ЛГБТ+ та жінок

Вже понад 4 місяці харківське жіноче об’єднання Сфера допомагає фінансово жінкам та ЛГБТ+ людям придбати їжу, ліки, засоби гігієни, одяг, отримати психологічну допомогу та інше.

Наша громадська організація «Сфера» є лесбійсько-феміністською, що означає приналежність до рухів за права жінок та за права ЛГБТ+ спільноти в Україні. Відповідно до цього ми надаємо підтримку і всіляко сприяємо стабілізації психологічного та матеріального стану для таких уразливих груп як: жінки та ЛГБТ+.

Ми задовольняємо більше 70% запитів і, в окремих випадках, можемо надавати повторну допомогу. Однак, важливо пам’ятати, що наша програма орієнтована на задоволення екстрених потреб і не спрямована на утримання людей.

Наша організація прагне підтримати вас та надати можливість мати фінансову стабільність — відповідно, якщо кошти допоможуть вам знайти роботу/опанувати нові навички/відновити робочу діяльність/підвищити кваліфікацію — ваша заявка буде у нас в пріоритеті.

Для того щоб отримати грошову допомогу необхідно заповнити відповідну форму за посиланням: https://forms.gle/zQmZKpW2jBGzubw39
Ми сповістимо вас про наше рішення протягом 10 робочих днів.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією