Гаррі Стайлс: Фільм “Мій поліцейський” – не про геїв, а про ніжне кохання та втрачений час

Гаррі Стайлс в інтерв’ю “Rolling Stone” розповів про свою кар’єру, стосунки з жінками, прийняття своєї сексуальності, а також говорив про свою роль у фільмі “Мій поліцейський” (My Policeman), прем’єра якого відбудеться восени.

Як сказав Гаррі Стайлс (Harry Styles), фільм не тільки про гей-пару, а насамперед – про кохання. “Це не схоже на звичайну гей-історію про те, що ці хлопці – геї, – міркував 28-річний Гаррі Стайлс. – Це про кохання і про втрачений для мене час“.

Думаю, що у кожного є свій власний шлях до розуміння сексуальності і до того, щоб почуватися з нею більш комфортно. Для мене “Мій поліцейський” – історія про кохання і марно витрачений час… Зараз зовсім незбагненно думати: “О, ти не можеш бути геєм”. Тому що це незаконно…” – сказав Стайлс.

На думку Стайлса, цей фільм унікальний, як і більшість історій кохання гомосексуалів, оскільки він створює відчуття природності, що рідко зустрічається на екрані.

Так багато показують гомосексуальних відносин у фільмах – коли це просто двоє чоловіків, і це як би прибирають із цих відносин ніжність“, – додав Стайлс, підкресливши, що режисер Майкл Грандадж “хотів показати гей-любов такою, якою вона часто і буває – “ніжною та чуттєвою“.

Нагадаємо, у фільмі Грандаджа зайняті також Емма Коррін, Девід Доусон та Руперт Еверетт. Його сюжетна лінія перегукується між минулим та сьогоденням.

Стайлс грає молодого Тома Берджесса, брайтонського поліцейського, який прагне розуміння своєї особистості в ті часи, коли в Англії гомосексуальність була криміналізована і ЛГБТ-люди зазвичай опинялися у в’язниці. Зірка “Корони” Емма Корін грає Меріон, дружину Тома. Девід Доусон – Патріка, коханця Тома. Лайнас Роуч зайнятий ролі сучасного Тома. Джина Маккі грає старілу Меріон. Руперт Еверетт – Патрік зараз.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією