Мадонна загорнулась в ЛГБТ-прапор перед святкуванням прайду по всій Америці

Мадонна була гей-іконою протягом десятиліть, виступаючи за рівні права ще у вісімдесятих, і зараз вона готується до святкування ЛГБТ-прайду по всьому Нью-Йорку в США

Мадонна готується до святкування прайду в США, загорнувшись у веселковий прапор.

В Instagram Мадонна написала:

“Прайд-вікенд у Нью-Йорку наближається…… Ви готові!”

65-річна поп-ікона Мадонна нещодавно завершила своє світове турне. Celebration Tour розпочався 14 жовтня минулого року на лондонській арені O2 Arena і завершився у квітні в Мексиці.

Вона була гей-іконою протягом десятиліть, виступаючи за рівні права ще у вісімдесятих.

Сьогодні Мадонна та її бойфренд, професійний боксер Джош Поппер поклали край їхньому приватному, річному роману. Познайомившись через сина Мадонни, Девіда Банду, який був учнем Поппера у спортзалі Bredwinners у Нью-Йорку, стосунки між ними, як повідомляється, розладналися через напружений гастрольний графік Мадонни.

За словами інсайдерського джерела, останнім часом пара “майже не бачилася”. Їхні інтенсивні стосунки несподівано “зійшли нанівець” через відстань. “Мадонна майже не бачилася з Джошем місяцями, тому що її графік був дуже напруженим. Все просто зійшло нанівець”, – поділився інсайдер. “Насправді немає ніякої ворожнечі – вони все ще люблять один одного”.

“На даний момент їхні стосунки не здаються можливими, і вони охололи, але залишаються друзями”, – розповіли вони The Sun. Нещодавно Мадонна відновила свій тур “Celebration Tour”, вийшовши на лондонську сцену в жовтні минулого року після перерви, пов’язаної зі станом здоров’я.

Вона завершила свої концерти грандіозним фіналом у Бразилії в травні, влаштувавши велику вечірку, на якій не було помічено Поппера. Вважається, що він залишився поруч з нею, коли мати шістьох дітей боролася з важкою бактеріальною інфекцією у відділенні інтенсивної терапії минулого року.

На початку цього року співачка здивувала шанувальників, одягнувши гімп маску. Перед своїм безкоштовним концертом на Копакабані Мадонну сфотографували під час репетиції її ризикованих номерів. Своє вбрання вона поєднала з колінним бандажем, щоб підтримати травму. Під час саундчеку на ній був латексний капюшон салатового кольору, пізніше вона замінила його на чорний.

Вона доповнила образ шортами, прозорою футболкою та довгими мереживними рукавичками, виконуючи провокаційні рухи на сцені. Мадонна також була помічена на сцені у сріблястих чоботях та оксамитовому костюмі, що облягав фігуру.

Джерело

 

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар