Ікона пансексуальності Кара Делевінь вразила всіх своїм вбранням у стилі Мадонни під час Тижня моди в Парижі

Модель Кара Делевінь з’явилась на Тижні моди в конусоподібному бюстгальтері та корсеті, віддавши данину поваги поп-суперзірці Мадонні.

Вбрання було схоже на те, яке носила співачка під час туру “Like a Virgin” у 1990 році під назвою Blonde Ambition.

Делевінь також вдягла білий шовковий капелюшок, непрозорі колготки та гостроносі балетки на показ Vogue World. На заході також були присутні Джаред Лето, який знявся у фільмі “Морбіус” від Marvel, та Єва Лонгорія, найбільш відома як Габріель Соліс у серіалі “Відчайдушні домогосподарки”.

Чим відома Кара Делевінь?

Делевінь отримала свою першу модельну роботу, для Vogue Italia, коли їй було всього 10 років.

Відтоді вона працювала для Valentino, Tommy Hilfiger, Diane von Furstenberg, DKNY, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Mulberry, Yves Saint Laurent і Burberry.

Делевінь почала займатися акторством у 2015 році і знялася в екранізації роману Джона Гріна “Паперові міста”, а потім у фільмі “Загін самогубців”. Нещодавно її можна було побачити в “Американській історії жахів” та “У будинку лише вбивці”.

На початку цього року вона приєдналася до акторського складу Вест-Енду “Кабаре”, зігравши Саллі Боулз.

Вбрання Кари Делевінь ніби віддавало данину поваги Мадонні. (Гетті)

Як ідентифікує себе Кара Делевінь?

Делевінь ідентифікує себе як пансексуалку, що означає, що її романтично приваблюють люди незалежно від їхньої гендерної ідентичності.

Раніше вона розповіла про це в інтерв’ю Variety: “Я завжди буду залишатися, я думаю, пансексуалкою. Як би хто себе не визначав, чи це “вони”, чи “він”, чи “вона”, я закохуюсь в людину і все. Мене приваблює людина“.

Делевінь також говорила про власну гендерну приналежність, кажучи, що відчуває себе “постійно різною… в деякі дні я відчуваю себе більш жіночною, в деякі дні – більш чоловічою“.

Коли Делевінь розповіла світу і з ким зустрічається?

Вперше Делевінь показала, що вона не гетеросексуальна, у 2015 році, заявивши, що перебуває у стосунках з американською музиканткою Сент-Вінсент. Пара розлучилася у вересні наступного року.

У травні 2018 року вона визнала свою гендерну ідентичність, використовуючи займенники вона/вона, а в 2019 році заявила, що зустрічається з актрисою і моделлю Ешлі Бенсон, найбільш відомою за ролями у фільмах “Милі маленькі брехуни” та “Іствік”.

З 2022 року Делевінь перебуває у стосунках з музиканткою Ліа Мейсон.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар