Трамп зробив дику заяву про те, що шкільна освіта зараз “переважно трансгендерна”

Дональд Трамп вкотре зробив абсолютно безпідставну заяву про те, що шкільна система США є засобом просування правих, антитрансгендерних наративів.

Колишній президент США і кандидат від Республіканської партії на президентських виборах у листопаді зробив це у розмові з Келліенн Конуей, своєю колишньою політичною радницею, в ефірі програми «Ось у чому справа з Келліенн Конуей» на телеканалі Fox News.

Про ці коментарі повідомило видання Huffington Post, але PinkNews не змогли отримати незалежного підтвердження.

«Ми хочемо, щоб ви вміли читати, писати і рахувати», – сказав колишній президент. «Зараз у вас в основному трансгендери. Все трансгендерне».

Він також додав: «Деякі з цих шкільних програм, я подивився на них минулої ночі – вони руйнують нашу країну».

Незрозуміло, що, на думку Трампа, містять ці передбачувані навчальні програми для трансгендерів, але якщо ви запитаєте його партнера по виборах Джей Ді Венса, причиною падіння рівня знань з математики в США є те, що вони можуть назвати «87 гендерів».

«Ну, тепер у нас є американські діти, які не можуть додати п’ять плюс п’ять, але вони можуть сказати вам, що існує 87 різних гендерів, і я думаю, що обидві ці речі пов’язані між собою», – сказав сенатор від штату Огайо Лансу Валнау, праворадикальному євангельському проповіднику, який виступає проти ЛГБТК+.

Це не перший раз, коли Трамп робить обурливі заяви про трансгендерів і школи.

У вересні кандидат від Республіканської партії неодноразово заявляв, що учні шкіл проходять гендерно-підтверджуючі операції під час навчального дня, що є абсолютно неправдивим твердженням.

«Трансгендерні речі – це неймовірно. Подумайте про це: ваша дитина йде до школи, а через кілька днів повертається додому з операцією. Школа вирішує, що буде з вашою дитиною», – сказав він на заході “Мами за свободу”.

Після цього, на мітингу у Вісконсині, він сказав:

«[Віце-президент] Камала [Харріс] підтримує штати, які можуть забирати неповнолітніх дітей… від їхніх батьків, проводити операції зі зміни статі і відправляти їх назад додому.

«Чи можете ви уявити, що ви батьки, і ваш син виходить з дому, і ви кажете: «Джиммі, я так тебе люблю, йди, гарного дня в школі», а ваш син повертається з жорстокою операцією? Ви можете собі таке уявити? Що, в біса, не так з нашою країною?»

Відповідаючи на запитання про коментарі CNN, співзасновниця організації «Мами за свободу» Тіффані Джастіс визнала, що ці заяви були неправдивими, але сказала, що «вдячна президенту Трампу» за ці слова, оскільки вони привернули увагу до теми соціального переходу в школах – процесу, коли учні змінюють вимову або займенники.

«Це привернуло вашу увагу, і ми говоримо про це зараз, і це робить мене дуже щасливою», – сказала вона.

Коментарі були дуже швидко розвінчані медичними працівниками та членами профспілок вчителів, які зазначили, що багато шкіл навряд чи можуть дозволити собі нові підручники, не кажучи вже про медичне обладнання для проведення дуже складної та інвазивної медичної процедури.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар