Еліот Пейдж каже, що його не хвилювало, що на зйомках нового фільму «Поруч з тобою» його ображали за гендерною ознакою

Зірка “Академії Амбрелла” Еліот Пейдж розповів, що сцена, в якій його образили у новому фільмі «Близько до тебе», була «помилкою» акторки Венді Крюсон.

У новому тихо потужному драматичному фільмі Домініка Севіджа «Поруч з тобою» Пейдж грає Сема, чоловіка, який їде додому на зустріч сім’ї, не бачивши своїх близьких з моменту переходу в транзішена.

Фільм майже повністю знятий без сценарію та імпровізації, а одна з ключових сцен – де Сем неправильно називає свою матір, Міріам (Крюсон), своєю статевою приналежністю – фактично відбувається випадково в даний момент.

Сем виправляє Міріам, і вона розчулюється, змушуючи його втішати її, незважаючи на те, що саме вона зробила помилку.

«Я почуваюся дивно, тому що мене постійно ображають, і мені байдуже, якщо тільки хтось не намагається [завдати шкоди], – розповів Пейдж у новому інтерв’ю The Guardian.

«Я хочу внести ясність: я б не виправляв Венді на себе. Я б сказав: «Це нормально. Ми збираємося рухатися далі з цього моменту. Це займе секунду». Але, знаєте, я – це не я. Я – Сем. І цей момент був таким ідеальним, тому що так і відбувається», – додав він.

Зірка «Академії Амбрелла» Еліот Пейдж раніше пояснював, як він справляється з тим, що в реальному житті його випадково образили, кажучи, що вся справа в «намірі».

«У таких ситуаціях я знаю наміри близьких мені людей, які хочуть зробити все правильно. Якщо хтось ображає мене, я не приймаю це на свій рахунок, – пояснив він.

«Коли хтось йде вибачатися, це чудово. Але давайте перейдемо до наступного моменту нашої взаємодії. Давайте перейдемо до того, як це перетвориться на щось більше і стане стосуватися людини, яка вчинила кривду, і перетвориться на цілу іншу енергію.

«Це займає секунду. Це все добре».

Він пояснив The Guardian, що його власній матері, вчительці на ім’я Марта, довелося витратити час на те, щоб зробити це правильно.

«Вона дуже хороша», – сказав він. Я кажу: «Звичайно, мамо, це займе у тебе секунду. Це нормально. Не треба себе за це картати».

Окрім стосунків Сема з родиною, одним із найпомітніших елементів «Поруч з тобою» є той незначний факт, що Сем проводить весь фільм у червоній шапці.

Цей вибір одягу був частково навмисним.

«Капелюх є і був протягом усього мого життя своєрідним гендерним маркером для мене. А тепер це як: «О так, я можу це зробити. І це не проблема. Це не перетвориться на довгу розмову», – поділився він.

Раніше Пейдж пояснював, що перед тим, як стати відкритою транс*персоною, він уявляв собі, що покінчив би життя самогубством, якби йому довелося носити жіночий одяг для майбутніх ролей.

У своїх мемуарах «Пейджбой», написаних у 2023 році, він писав, що сказав своїм агентам відмовитися від ролі, яка вимагала від нього носити жіночий одяг у стилі епохи.

«Я б уявив себе в жіночому костюмі середини 19-го століття, – писав він.

«Сукня, туфлі, зачіска промайнули у мене перед очима. Це було занадто після того, як я одягнув маску для сезону нагороджень. Я зрозумів, що якби я це зробив, то захотів би накласти на себе руки».

Новий фільм Еліота Пейджа «Близько до тебе» вже в прокаті в США, а в кінотеатрах Великої Британії він з’явиться 23 серпня.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар