Байопік про суперечливу квір зірку Боя Джорджа виходить на екрани, і в інтернеті з’являються думки

Новий байопік про співака Culture Club та британську зірку квір-музики Боя Джорджа, який прославився у 80-х роках, вже в роботі – і в інтернеті є багато думок з цього приводу.

Продюсером фільму, який все ще перебуває на ранній стадії розробки, виступить сам Бой Джордж, разом зі своїм менеджером Полом Кемслі та оскароносною продюсеркою фільму «Аварія» Кеті Шульман.

Сценарій до фільму напише письменник «Як уникнути покарання за вбивство» та «В пошуках» Джей Сі Лі.

Як повідомляє Deadline, новий байопік буде в основному зосереджений на злеті Боя Джорджа до слави у складі поп-групи 80-х Culture Club, яка потрапила в центр уваги в 1982 році з хітом номер один «Do You Really Want To Hurt Me».

Наступного року гурт 80-х випустив свою найбільш впізнавану на сьогодні пісню «Karma Chameleon», яка також посіла перше місце в хіт-парадах Великої Британії, Америки, Канади та Австралії, та серед інших країн.

Бой Джордж почав випускати сольний матеріал у 1987 році, посівши перше місце в британському чарті з синглом «Everything I Own».

Deadline також повідомляє, що байопік зосередиться на матеріалах автобіографій зірки «Take It Like A Man», «Straight» і «Karma», випущених у 1995, 2005 і 2023 роках відповідно.

Анонс викликав різноманітні реакції в Інтернеті, як з боку фанатів і недоброзичливців Боя Джорджа, так і з боку любителів і ненависників байопіків.

Дехто ставить під сумнів, чи буде фільм досліджувати суперечки та юридичні проблеми, які супроводжували кар’єру музиканта, володаря Греммі, з моменту його зоряного сходження.

У 2009 році виконавець пісні «Victims» був засуджений до 15 місяців ув’язнення за напад і помилкове ув’язнення норвезької моделі та ескорту Аудун Карлсен.

Хоча Бой Джордж – справжнє ім’я Джордж Алан О’Дауд – не визнав себе винним, його визнали винним у тому, що він прикував Карлсена наручниками до батареї та бив його металевим ланцюгом.

Під час засудження за напад 2007 року співак стверджував, що перебував під впливом кокаїну, а пізніше сказав, що під час інциденту страждав від «психотичного епізоду».

Хоча він був засуджений до 15 місяців ув’язнення, він був звільнений після чотирьох місяців через хорошу поведінку під час перебування у в’язниці. Решту 15 місяців він повинен був дотримуватися комендантської години і носити браслет на нозі.

Виступаючи в 2017 році в програмі Пірса Моргана «Життєві історії», він вибачився за те, що «не дозволив [Карлсену] вийти з моєї квартири», і сказав, що йому «соромно» за те, що він зробив.

Бой Джордж раніше був заарештований у Нью-Йорку в 2005 році за зберігання кокаїну і неправдиве повідомлення про пограбування. Після того, як він заперечив, що наркотики належать йому, звинувачення у зберіганні кокаїну було знято. За останнім звинуваченням його визнали винним і засудили до п’яти днів громадських робіт на Мангеттені.

Лише минулого року лауреат премії Ivor Novello та його колишні учасники гурту Culture Club Рой Хей і Майкі Крейг були змушені виплатити колишньому барабанщику гурту Джону Моссу 1,75 млн фунтів стерлінгів в рамках врегулювання питання про втрату Моссом заробітку від гастролей після того, як його «виключили» з гурту в 2018 році.

Остання біографія зірки «Карма» присвячена його перебуванню у в’язниці, а також його судовій суперечці з Моссом, тож є потенціал для включення цих елементів у байопік.

Однак у соціальних мережах фанати фільму і любителі Боя Джорджа висловлюють свою думку.

«Дайте мені довбану перерву! Більше ніяких байопіків, будь ласка. У цих людей закінчилися ідеї?», – запитує один втомлений кіноглядач на X/Twitter.

«Вони будуть розповідати про те, як Бой Джордж прикував чоловіка ланцюгом і бив його ланцюгом, а потім сів у в’язницю на 4 місяці?», – розмірковує другий.

«Цікаво, якого гетеросексуального актора вони візьмуть на його роль», – припустив третій.

Актор «Великих сподівань» Дуглас Бут став відомим, зігравши хлопчика Джорджа в телевізійному байопіку 2010 року «Турбуючись про хлопчика».

Поділіться своїми думками! Напишіть нам у коментарях нижче, і пам’ятайте, що розмова має бути ввічливою.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар