Рух “Любов проти гомосексуалізму” святкує 20-річчя.

Про це сповіщує telegram канал Посол Содому в Україні.

«21 вересня 2003 – на Хрещатику у Києві відбулася перша в історії України вулична акція протидії лгбт-пропаганди і захисту сімейних цінностей. Саме це стало початком руху «Любов проти гомосексуалізму» в Україні.»

В 2003 році в Києві проходив забіг на підтримку людей, що хворіють на СНІД, під назвою “Керуй своїм життям”.  

Хтось пустили плітки, що учасники планують розгорнути веселковий прапор під час забігу (це правда — від інсайдів).

«21 вересня кілька десятків людей долучилися до акції на запрошення Кухарчука. Вони стояли вздовж Хрещатику під час масового забігу, який проходив у той день. Учасники тримали транспаранти «Гомосексуалізм = СНІД», «Геями не народжуються, ними стають», «Одностатевої любові не буває», «Гомосексуальність – ворог сім’ї» та інші.»

Як добре, що у 2023 році вже є купа досліджень, що спростовують ці тези, які й самі не то шоб базувалися на якихось даних.

Бо, наприклад, основний їхній посил, що «Гомосексуалізм = СНІД» дуже легко розвінчується статистикою, як от за серпень 2023, де зареєстровані нові випадки інфікування ВІЛ статевим шляхом — 777, з них:

  👬 гомосексуальним — 30; 

  👫 гетеросексуальним —747.

«Вуличні акції «Любов проти гомосексуалізму» на Хрещатику стали щорічними і регулярними. Поступово форми роботи набули різноманітності. Випуск поліграфічної продукції, збори підписів, виступи у медіа, судові процеси проти уряду, випуск документальних фільмів та інше. У 2009 році організація була зареєстрована у Міністерстві юстиції з набуттям всеукраїнського статусу. Серед найзнаковіших досягнень руху ЛПГ – збір понад 100 000 мокрих підписів українців на підтримку закону про заборону пропаганди гомосексуалізму в Україні. Врешті-решт законопроєкт №8711 був проголосований у першому читанні у 2012 році.»

Спочатку росія прийняла “Закон о запрете пропаганды гомосексуализма” авторства Віталія Мілонова, а потім деякі законотворчі українці захотіли повторити “як у старшего брата” і подали законопроєкт №8711 у Верховну Раду. Зовсім не те, чим варто пишатися на другому році війни з росією.

На щастя, на відміну від росії, Україна не підтримала цей абсурдний законопроєкт, чим вже віддалила себе від русского міра.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією