Бріттні Грінер із дружиною стали гостями церемонії NAACP Image Award

Олімпійська чемпіонка Бріттні Грінер та її дружина Шерел Вотсон-Грінер стали гостями церемонії вручення нагород NAACP Awards наприкінці минулого тижня.

ЛГБТ-спортсменка, яка провела 10 місяців у російській в’язниці, закликала зробити все, щоб “повернути додому кожного американця, затриманого за кордоном“.

Бріттні Ґрінер (Brittney Griner) була зустрінута оплесками на церемонії вручення нагород NAACP Image Awards у суботу ввечері.

Ведуча церемонії в Pasadena Civic Auditorium у Південній Каліфорнії Квін Латіфа представила пару: “Оскільки ми зібралися тут сьогодні, щоб подолати труднощі, я хочу скористатися цим моментом і підтримати когось, хто зробив саме це“.

Потім на сцену вийшли Бріттні та Шерел.

“Дякую за ці чудові оплески. Ми щиро вдячні всім людям, багато з яких чорношкірі жінки, а також організації, очолювані чорношкірими. Усі вони невідступно боролися за те, щоб повернути Бріттні…” – сказала Шерел Вотсон-Грінер.

“Мені так добре тут, особливо з моєю прекрасною та дивовижною дружиною. Я хочу подякувати всім і закликати продовжити боротися за те, щоб повернути додому кожного американця, затриманого за кордоном”, – додала Бріттні Ґрінер.

Олімпійську чемпіонку Бріттні Грінер, нагадує “Advocate”, було затримано російською владою в лютому 2022 року в підмосковному аеропорту. У картриджах для електронних сигарет у її багажі було виявлено сліди олії каннабісу. Її було звинувачено в контрабанді наркотиків. Суд засудив Ґрінер до дев’яти років колонії. Апеляції були програні. А на початку грудня 2022 року Ґрінер обміняли на російського торговця зброєю Віктора Бута.

NAACP Image Award – американська премія, створена та вручена Національною асоціацією сприяння прогресу кольорового населення за досягнення у сферах кіно, телебачення, театру, музики та літератури.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією