Неофіційний “Пункт незламності” для транс*персон у Києві

Київ! Україно! Незламність – наша суперсила! Вона бере свій початок в серці, і знаходить вихід у добрих, некорисливих справах. Лідерка ГО Когорта Анастасія Єва Домані анонсувала початок роботи неофіційного “Пункту незламності” для транс*персон у Києві, в особистому приміщенні.

Звернутися за допомогою можуть усі бажаючи транс*особи, написавши Анастасії в особистих повідомленнях https://www.facebook.com/domani79

“Ідея з’явилась після того, як я побачила непрацюючі пункти незламності у своєму районі, які формально розмістили у школах. Певний час я накопичувала запаси продуктів та води, і от вирішила допомогти тим людям зі спільноти, які б шукали підтримки. Просто зараз такий час, що треба ділитись цивілізаційними благами. Надаю свій простір безоплатно — у квартирі, де є тепло, запаси води та їжі, бо готувалась до цього з квітня”, – розповіла Анастасія.

У “пункті” можна підзарядити девайси, пригоститися чаєм чи кавою, перекусити, а також отримати препарати ЗГТ чи скористатися аптечкою, виміряти тиск. Якщо вимкнуть світло, у приміщенні є стаціонарний телефон для екстреного зв’язку.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією