Ніккі Туторіалс стала першою трансгендерною жінкою на обкладинці весільного журналу “The Knot”

28-річна Ніккі Туторіалс (NikkieTutorials) чудово виглядає на обкладинці осіннього випуску “The Knot”. Вона – перша трансгендерна жінка, удостоєна цієї честі.

Гуру краси YouTube та магнат макіяжу розповіла про свої плани на майбутнє весілля та розповіла романтичну історію своєї романтичної пропозиції, а також зізналася, що її майбутній чоловік Ділан буквально тримав її за руку, коли вона здійснила камін-аут як трансгендер у 2020 році.

“Pride” нагадує: Ніккі розпочала свою кар’єру у сфері краси на YouTube у 14 років. З того часу вона набрала майже 14 млн передплатників. Це величезна аудиторія та відповідальність, а іноді й проблема. Так і сталося, коли Ніккі стала об’єктом шантажу – їй загрожували аутингом. У відповідь вона розмістила на своєму каналі гарне та зворушливе відео під назвою “Я виходжу”. У цей момент її повністю підтримав майбутній чоловік Ділан.

А потім під час поїздки до Італії пролунала пропозиція. Це сталося у печері на півдні країни. “…Це момент, який я ніколи не забуду”, – каже Ніккі.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією