Американський порнолейбл продає мерч на користь солдатів-геїв в Україні

Treasure Island Media має на меті підтримати квір-військових, продаючи майки, футболки та толстовки з військовою символікою.

Американська порностудія Treasure Island Media (Остров скарбів) запустила благодійну колекцію одягу «Designed in Battle». Вона продається по всьому світу в інтернет-магазині компанії. Усі виручені кошти підуть до Ахіллесового Братства, групи солдатів-геїв, повідомляє Treasure Island Media. Колекція включає в себе майки (від $32), футболки (від $34) і толстовки (від $54).

Добірка пропонованого одягу (Зображення: Treasure Island Media)

За словами компанії з Сан-Франциско, дизайн єдинорога був натхненний «Ахіллесовим братством». Йдеться про «групу українських воїнів, які зараз воюють на передовій проти російського вторгнення». Порнолейбл також повідомив:

«Щоб підтримати цих хоробрих героїв, Treasure Island Media створила обмежений вибір одягу зі спеціальним символом Братства. Вони на смерть борються проти гомофобного режиму та за право бути вільним, як людина».

Treasure Island Media також цитує українського активіста та воїна Віктора Пилипенка, який боровся проти російського вторгнення на сході країни у 2014-2016 роках, та продовжує досі. «Я ЛГБТ-активіст в армії», – сказав Пилипенко. Він боїться, що російські війська заарештують, закатують або вб’ють його чи його батьків. Про ворога каже: «З ними не буде пощади».

Останніми роками 35-річний чоловік проводить кампанію в квір-спільноті, щоб з’явитися на військову службу – і таким чином сприяти лібералізації. Торік він, наприклад, сказав: «Військові можуть змінити настрої суспільства. Вони мають хорошу репутацію, люди їм довіряють, тому що вони захищають Україну».

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією