Депутат б’є на сполох: ЛГБТ загрожує традиційним цінностям Азербайджану

Останнім часом питання про права ЛГБТ-спільноти стало гарячою темою обговорення в Азербайджані. Депутат Міллі Меджлісу VI скликання і голова партії «Вахдат» Таїр Керімлі виступив із різкою заявою, закликаючи до заборони не тільки так званої “пропаганди ЛГБТ”, а й “самого руху”.

В інтерв’ю Pravda.az він висловив схвалення нещодавньому рішенню Грузії про заборону “ЛГБТ-пропаганди”, аргументуючи це тим, що ситуація в сусідній країні «перейшла червону межу». За його словами, кількість ЛГБТ-людей значно зросла як у столиці Тбілісі, так і в регіоні Батумі.

«Ми, азербайджанці, є кавказцями, носіями ісламської і тюркської культури. Як може бути, що кількість сексуальних меншин у нас так зростає?» – задається питанням депутат.

Т.Керімлі висловив стурбованість тим, що батьки не можуть контролювати, що їхні діти бачать у соціальних мережах, і побоюється, що молоде покоління зазнає негативного впливу.

«Наші діти розбещуються», – заявив він.

Депутат нагадав, що ще під час вступу Азербайджану до Ради Європи однією з вимог було забезпечення свободи ЛГБТ. Він стверджує, що був єдиним, хто офіційно виступив проти цієї вимоги.

«Тепер нам нав’язують спосіб життя ЛГБТ, наші сім’ї руйнуються. Нашим дівчатам стає важче створювати сім’ї, кількість сексуальних меншин постійно зростає», – заявив парламентарій.

Він закликав уряд і парламент Азербайджану вжити заходів щодо обмеження діяльності ЛГБТ-спільноти, посилаючись на приклад Грузії.

«Це ганебне для нас явище», – наголосив депутат.

Т.Керімлі також висловив занепокоєння тим, що, на його думку, в Азербайджані у хлопчиках виховують жіночі риси характеру через відсутність чоловіків-учителів. Він вважає це великою загрозою для майбутнього країни.

Насамкінець депутат закликав ЗМІ активніше висвітлювати цю проблему, підкресливши, що демографічна ситуація в Азербайджані погіршується з кожним днем.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар