Відео з Томом Дейлі, який моделює свій джемпер ручної роботи “Париж 2024”, стало неймовірно вірусним на TikTok

Як і на Олімпіаді в Токіо, дайвер Том Дейлі потрапив у заголовки новин цього року не лише завдяки своїм спортивним здібностям, а й завдяки майстерності в’язання нового рівня.

Після того, як Дейлі завершив змагання на Олімпіаді в Парижі, його помітили на глядацьких трибунах інших змагань, де він в’язав – що ж, як виявилося, цілий джемпер.

Він закінчив в’язати джемпер минулого тижня, демонструючи його в TikTok та Instagram.

Джемпер синього кольору з червоним коміром, рукавами та подолом. Спереду на ньому написано “Paris 24” з Ейфелевою вежею, яка слугує літерою “а” в Парижі, а на подолі зображено Юніон Джек і французький прапор поруч.

Дейлі також персоналізував джемпер своїми ініціалами на одному рукаві та цифрою “п’ять” на іншому, щоб відобразити той факт, що Париж є п’ятою Олімпіадою Дейлі – або, можливо, що він виграв свою п’яту олімпійську медаль на початку цього тижня разом зі своїм партнером зі стрибків у воду Ноа Вільямсом.

На спині також великими літерами написано “Дейлі”.

На TikTok відео, на якому Дейлі без сорочки одягає готовий виріб, щоб похвалитися ним перед своїми шанувальниками, отримало понад п’ять мільйонів переглядів і майже 800 000 вподобань.

@tomdaley I FINISHED MY SWEATER! What do you thunk? 🇬🇧🧶🇫🇷 @Made With Love ♬ original sound – Tom Daley

У відео він сказав: “Це Том, і я просто хотів показати свій светр, який я створив, перебуваючи тут, у Парижі. У Парижі занадто спекотно, щоб носити його, але я подумав, що зроблю невеликий показ усіх речей, які я створюю“.

В Instagram це відео отримало понад мільйон вподобань і незліченну кількість коментарів від шанувальників, які дивувалися його майстерності в’язання і швидкості, з якою він створив джемпер, перебуваючи в Парижі лише кілька тижнів.

Дейлі вже дражнив джемпером, опублікувавши ескіз його дизайну в липні у своєму Instagram-акаунті @madewithlovebytomdaley, натхненному в’язанням.

Він підписав ескіз так: “Моя 5-а Олімпіада триває! Я просто хотів заскочити сюди і сказати велике спасибі за всю підтримку, а також повідомити вам, що у нас є багато цікавих речей, які ми готуємо для #madewithlove!

Цього року Дейлі виграв срібну медаль, додавши до трьох бронзових і однієї золотої медалі, які він виграв за свою кар’єру в дайвінгу.

У свої 30 років Дейлі став найстаршим спортсменом, який здобув олімпійську медаль у чоловічих синхронних стрибках з вишки.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар