Олімпійська чемпіонка з дзюдо Аліче Белланді цілує подругу після завоювання золота в Парижі

Відео, на якому італійська дзюдоїстка Аліче Беллані цілує свою партнерку, щоб відсвяткувати здобуття золотої медалі на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі, стало вірусним.

Срібна призерка чемпіонату світу Беллані додала до своїх досягнень олімпійський титул, перемігши ізраїльтянку Інбар Ланір у ваговій категорії до 78 кг у Парижі в четвер (1 серпня).

Белланді вела в рахунку 1:0, коли колишня чемпіонка світу Ланір отримала третій малий штраф, закінчивши поєдинок, повідомляється на сайті Олімпійських ігор.

Нова олімпійська чемпіонка побігла шукати свою партнерку, зірку дзюдо Жасмін Мартін, яка виступає за Південну Африку. На відео видно, як пара стрибає від радості і тримає одна одну за голову перед поцілунком.

Момент став вірусним в Інтернеті, і багато людей хвалили пару за те, що вони відкрито ділилися своїм коханням.

Одна людина написала: “Найкрасивіший образ сьогоднішнього дня. Це було потрібно”.

Інші, однак, прокоментували ідею ультраправого прем’єр-міністра Італії Джорджіа Мелоні, який, можливо, дивиться і бачить прояв любові до ЛГБТК+.

Згідно з одним із коментарів, італійські ЗМІ назвали цей пристрасний момент “обіймами”.

У квітні Мелоні назвала сурогатне материнство “нелюдською практикою” і підтримала законопроект, який робить його “універсальним злочином”. Вона давно виступає проти цього, особливо для одностатевих батьків.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар