Перезавантаження “Пліткарки” (Gossip Girl) витримало лише два сезони

Після двох сезонів HBO Max відмінив перезапуск класичної підліткової драми “Пліткарка” (Gossip Girl).

Фінал другого сезону “Пліткарки” вийде в етер 26 січня і стане останнім епізодом відродженої підліткової драми, що базується на популярній однойменній серії романів письменниці Сесілі фон Цигезар.

“Велике дякую шанувальникам GG по всьому світу, – написав творець і шоураннер Джошуа Сафран (Joshua Safran) у соцмережах. – Насамперед, ви були причиною, через яку ми повернулися, і, хто знає, можливо, станете причиною, через яку ми зустрінемося знову. Любові вам”.

Спочатку перезавантаження здавалося хітом, зазначає “Advocate”, встановивши рекорд HBO Max за кількістю переглядів перших вихідних для оригінального серіалу. Проте фанати не зачепилися за шоу так, як за оригінальну версію.

Хоча перезавантаження не відповідало популярності оригіналу, воно стало більш багатогранним. У новому серіалі був різноманітніший акторський склад і більше квір-персонажів, завдяки чому проект було номіновано на премію GLAAD Media Award.

Джошуа Сафран додав, що спробує знайти для “Пліткарки” новий будинок, але з цим все дуже складно, тому, “якщо це кінець, принаймні ми вийшли на найвищий рівень”.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією