«Сексуальна освіта» — новий сезон

Netflix готов незабаром випустити 4 сезон суріалу «Сексуальна освіта» і відповідає на багато питань.

Увага: попереду невеликі спойлери нового сезону.

Третій сезон залишив у нас багато запитань. Раніше було писано про нововведення, які були в останньому сезоні. І тепер, коли було підтверджено, що зйомки розпочнуться цього літа, у нас їх ще більше. Улюблена фанатами лесбійська пара (яку грають Патриція Еллінсон і Таня Рейнольдс) підтвердила, що вони не повернуться до Мурдейла в четвертому сезоні, де персонажі, що залишилися, ходитимуть до нової школи після закриття середньої школи Мурдейл.

Це просто природний розвиток сюжету“, – сказала Рейнольдс про свій відхід в інтерв’ю Radio Times. “Коли у вас такий великий акторський склад і так багато персонажів, я думаю, ви повинні відпустити кількох старих персонажів, щоб звільнити місце для нових, що абсолютно правильно, так і має бути“.

Прийде дуже багато змін, і фанати серіалу сильно заінтриговані. У третьому сезоні «Сексуальнї освіти» середня школа Мурдейл закрилася через брак фінансування. Завуч, яку багато хто з нас ненавидить – Хоуп Хеддон, вона ж прототип образу професора Амбридж з Гаррі Поттера, пішла в самоволку. Мейв поїхала до США, змусивши Отіса, і глядачів, замислитися, які їх стосунки. Ерік покинув Адама, через що багато хто, відверто кажучи, був засмучений до кінця третього сезону.

Четвертий сезон, найімовірніше, розпочнеться з того місця, де закінчився третій. В інтерв’ю журналу GLAMOUR Лорі Нанн, творець шоу, сказала: «Іноді мені стає трохи страшно, коли ми виходимо на справді складний сюжет, і тоді я думаю, о ні, що, якщо ми не зможемо продовжити цю сюжетну лінію? Що, якщо третя серія закінчиться, і Мейв поїде до Америки, і тоді ми ніколи більше не побачимо цих персонажів? Це було б досить несамовито, але я гадаю, що ми повинні ризикнути і спробувати змусити фанатів хотіти побачити більше, ніж вони очікували».

Багато фанатів запитують, чи повернеться Емма Маккі, яка грає Мейв, у четвертому сезоні, враховуючи, що вона отримала роль у довгоочікуваному фільмі Грети Гервіг «Барбі». Нкуті Гатва, він же Ерік, також був обраний на роль першого чорношкірого Доктора Хто, тому акторський склад робить серйозні кроки у своєму розвитку і можуть залишити серіал назавжди. Очікується, що Емма та Нкуті повернуться, але зірка серіалу «Бріджертони», Симона Ешлі, яка зіграла Олівію у «Сексуальній освіті», вже підтвердила, що не повернеться.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією