Керівництво мюнхенської “Баварії” вийшло на прайд разом із ЛГБТ-фанатами

Керівництво німецького футбольного клубу “Баварія” вийшло на традиційний мюнхенський Christopher Street Day разом із ЛГБТ-фанатами.

Минулої суботи в Мюнхені, Німеччина, після дворічної перерви знову пройшов Christopher Street Day. Свято виявилося багатолюдним, зібравши вдвічі більше учасників та глядачів, ніж у 2019 році. Поліція нарахувала 375 тисяч осіб на вулицях столиці Баварії.

У колонах пройшли понад 140 платформ. Чотирьохкілометровий маршрут пролягав від Маріахільфплац через Гертнерплац та Зендлінгер-Тор до Марієнплац, пише “BR24”.

У колонах особливо виділялася група, яка представляє ФК “Баварія” із величезними червоно-білими прапорами. Усього – п’ятдесят шанувальників футболу з “Queerpass Bayern”, першого квір-фан-клубу “Баварії”. “Футбол належить всім, навіть геям”, – було написано на платформі, що їх супроводжувала. Футболки також прикрашав напис – “Футбол для всіх”. Мер Мюнхена Дітер Райтер також позував для фото у цій футболці, не знімаючи її протягом усього параду.

“Ми раді в черговий показати приклад толерантності та різноманітності разом із нашими квір-фанатами. Цей день покликаний зробити видимими рівні права ЛГБТ-спільноти. Як міжнародний клуб ми виступаємо за свободи та право на самовизначення”, – сказав Герберт Хайнер, президент ФК “Баварія” “, Цитує його офіційний сайт.

Голова Ради директорів ФК “Баварія” Олівер Кан додав:

“Ми в черговий раз хочемо показати, що живемо такими цінностями, як розмаїтість і терпимість. Для нас зрозуміло, що всі бажані, цінні і прийняті в нашій родині”.

Раніше повідомлялося: ФК “Баварія” дає чіткий райдужний сигнал: “Дискримінація не повинна мати місця ні у спорті, ні у суспільстві”.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією