Мэра Запорожья пропросили проверить психическое здоровье депутата горсовета

Официальное письмо с этой просьбой опубликовал Фонд «Гендер Зед» после того, как депутат “увидел” в радуге намек на ЛГБТ-сообщества.

Директор областного благотворительного фонда «Гендер Зед» Ростислав Милевский обратился с официальным письмом к мэру Запорожья Владимиру Буряку. Причиной стало резонансное поведение депутата городского совета Олега Королёва от “Самопомощи”. На вчерашней сессии городского совета он возмутился тем, что забор возле ДнепроГЭСа окрашен в цвета радуги. И заявил, что подобной «гей-пропаганде» не место в Запорожье. При этом депутат ссылался на Конституцию Украины, а точнее, на строки про «ответственность перед Богом».

В фонде «Гендер Зед» считают, что подобное поведение свидетельствует о психических проблемах Королёва, и предлагают политику пройти обследование.

Ниже приводим текст официального обращения:

“«Шановний Володимире Вікторовичу,

дозвольте звернутися з наступним.

З місцевих новин Запорізькому обласному благодійному фонду «Гендер Зед» стало відомо про те, що на сесії міськради 25.08.2016 року депутату від «Самопомочі» Корольову Олегу Миколайовичу не сподобались веселкові кольори, в які КП „Титан“ пофарбувало частину паркану біля Правобережного пляжу. Більше того депутату в такому благоустрою вгледілось «протистояння ЛГБТ і патріотів».

Висловлюючи своє обурення від відвертих нісенітниць, якими займаються окремі депутати за кошти платників податків на сесіях міськради, та публічним маніпулюванням з вуст високопосадовця доісторичними уявленнями про ЛГБТ-спільноту, вбачаючи в веселкових кольорах якусь міфічну «пропаганду», з одного боку, та турботою про здоров’я наших обранців, з іншого боку, прошу:

ТЕРМІНОВО направити депутата міськради від «Об’єднання «Самопоміч»» Корольова Олега Миколайовича на проходження психічної експертизи чи експертної (медичної) комісії для з’ясування відповідей на питання:

  • чи все гаразд з психічним здоров’ям Корольова О.М.?
  • чи не помилився Корольов О.М. епохою?
  • чи не помилився Корольов О.М. професією?

Копію висновків експертизи прошу направити на електронну адресу організації (…). Дякуємо заздалегідь.

З повагою,

Мілевський Ростислав, директор»

Отметим, что запорожский врач, психотерапевт и сексолог Науфаль Хамдани на своей странице в соцсети сообщил, что вместе с коллегами готов бесплатно проконсультировать “оригинального” депутата.

Источник

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією