Форвард Вольфсбурга назвав форму свого клубу гейським лайном, а потім перепросив

Футболіст, нападник німецького професіонального футбольного клубу Вольфсбург, Кевін Беренс потрапив у скандальну ситуацію під час внутрішньої автографсесії.

Про це повідомляє Bild.

У вересні 33-річний німець відмовився підписувати спеціальну футболку, якою клуб демонстрував свою підтримку різноманітності та толерантності. На ній логотип клубу, титульного спонсора та номер були виконані у кольорах веселки.

Беренс відповів, що “не буде підписувати гейське лайно”. Керівництво клубу у особі спортивного директора Себастьяна Шиндцелора викликало нападника на розмову, де футболісту довелось пояснювати свою поведінку.

Кевін запевнив, що не відчуває неприязні до представників ЛГБТ спільноти, а після того, як скандал став відомим широкому загалу виступив і з заявою, де перепросив.

“Мій спонтанний коментар був абсолютно не нормальним. Я хотів би перепросити за це. Цей випадок був чітко обговорений всередині клубу, і я прошу вас поставитись з розумінням до того, що я не хочу коментувати це надалі”, – сказав він.

Клуб своєю чергою заявив, що слова Беренса не відповідають позиції клубу, який виступає за різноманіття та толерантність.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією
Залишити коментар