П’яний гомофоб Іван Охлобистін знову зганьбився: посібник Путіна хоче їхати воювати в Україну

У Мережу потрапила приватна розмова Охлобистіна, де він вкотре показав своє мерзенне “я”

Пропутинською позицією Івана Охлобистіна, відомого російського актора, вже нікого не здивуєш. Але він вкотре пробив дно, цинічно розмірковуючи про російську війну в Україні та маючи намір у ній взяти участь.

Про це стало відомо з телефонної розмови 55-річного Охлобистіна, який засвітився в “Інтернах”, із російським письменником Олександром Ніконовим. Про це письменник повідомив публічно.

А потім опублікував розмову з п’яним Охлобистіним, який має намір їхати воювати в Україну за Путіна, на своєму сайті. Діалог між співрозмовниками розшифрував та опублікував журналіст телеканалу “Дождь” Михайло Козирєв у себе на сторінці у Facebook.

Головне жахіття з того п’яного марення Охлобистіна – те, що актор, поклоняючись Путіну, збирається воювати в Україні. Письменник зазначив, що росія вже програла цю війну, на що Охлобистін відповів:

Цього не може бути! Цього просто не може бути за всіма законами природи – фізичними, хімічними… Росія завжди виграватиме. Ми виграємо!.. Навіть якщо станеться неможливе і ми програємо, це означає, що разом з нами програє весь світ. Нічого не буде! Буде великий Нуль. І ми всі готові до цього Апокаліпсису! Весь народ погоджується. І ти не уявляєш, якою мірою! У єдиному пориві! Усі, з ким я говорив, усі за перемогу! Поети, художники… Ми вб’ємо всіх! Нам не потрібний такий світ, у якому немає нашої перемоги, Путін недаремно про це сказав.

Письменник зазначив, що їм і себе доведеться вбити, якщо застосувати ядерні ракети, із чим Охлобистін згоден. Коли Ніконов запитав, мовляв, а чи не простіше б їм самих себе тихенько вбити, а решту залишити у спокої, шанувальник Путіна зазначив, що на це вони чекали 30 років.

Рашист Охлобистін сказав, що поїде в Україну з дружиною, ось тільки зробить операцію на зубах.

Рівень маразму та цинізму в словах Івана Охлобистіна зашкалює. Ось тільки за його позицію розплачуватися не одному поколінню його нащадків.

Раніше екс-поп Охлобистін, відомий гомофобною риторикою, звернувся “до всіх російських людей за кордоном” і закликав їх “не тішити себе ілюзіями – ви ніколи не станете рідними західному світу” – “світу безсердечних споживачів, содомітів та садистів“.

“Англосакський диктат має бути зруйнований. Звичайно не всі англосакси такі, але вони безсилі. Сатаністи їх позбавили віри, сім’ї та всіх моральних орієнтирів…” – заявив 55-річний Іван Охлобистін на своїй сторінці в мережі “ВКонтакті”.

Ми хотіли жити у мирі та злагоді із Заходом, але наш добрий порив визнали слабкістю…” – запевняє Охлобистін, але тепер “ми готові пожертвувати абсолютно всім, щоб досягти справедливості в планетарному масштабі. Або поставити крапку на цивілізації остаточно“.

“Не бачимо сенсу у світі безсердечних споживачів, содомітів та садистів. Ми віримо у вічне життя. Життя у Бозі”, – заявляє Охлобистін.

Джерело 1, Джерело 2

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією