Казахстанський імам заступився за лесбійку

Імам Нурлан БАЙЖИГІТУЛИ взяв участь у відкритих дебатах із активісткою руху Femenita Гульзадою СЕРЖАН. А після того, як у соцмережах казахстанці обрушилися на неї з прокльонами, духовник заборонив злословити на її адресу, повідомляє Експрес К.

Деякі з вас говорили погані слова і проклинали її. Я вже майже рік проповідую в соцмережах, невже ви нічого не навчилися? Невже наша релігія цьому навчає? Ви бажаєте їй смерті. Якщо вона помре, невже ви думаєте, що Аллах вам дасть місце у раю?

– обурився імам.

Імам також нагадав, що ті, хто лихословлять, можуть повісити на себе гріх, тоді як лесбійка отримає прощення.

Нурлан БАЙЖИГІТУЛИ пригадав притчу про Муса, який мав поховати за волею Аллаха найкращу людину на Землі. Однак коли він прибув у вказане селище, місцеві жителі сказали, що померла найгірша людина серед них. І тоді пророк звернувся до Всевишнього з проханням зрозуміти, у чому загадка. А Бог сказав, що ця людина, вмираючи, вибачилася і була прощена.

Гульзада – відкрита лесбійка. Вона сказала, що її батько був молдою, а мати читала намаз. Молодша донька. Сама народилася в Кизилордінській області. Чи могли її батьки подумати, що їхня дочка стане на такий шлях? Хіба вони так її виховали?

– Сказав імам.

Як з’ясувалося, дебати відбулися у рамках майбутнього випуску шоу Din talqy на YouТube. Сам імам, виступаючи на ньому, назвав ЛГБТ однією з проблем суспільства.

Джерело

Сподобалось? Знайди хвилинку, щоб підтримати нас на Patreon!
Become a patron at Patreon!
Поділись публікацією